Een Kempens familiebedrijf met jaren ervaring

Speciale wens voor jouw tuin? Wij denken graag mee na. Van een simpel terras tot een volledig afgewerkt totaalproject: alle maatwerk is mogelijk. Vert et Verte staat garant voor puur vakmanschap en een topservice. We zijn een klein bedrijf met gepassioneerde mensen die hun werk enorm graag doen.
Bart De Krock
Oprichter en zaakvoerder
Hannes De Krock
Zaakvoerder
Thijs Lambaerts
Medewerker

Een korte geschiedenis

Bart begon als technieker en groeide later door als projectmanager in de logistieke industrie. Het virus van het tuinieren was al lang aan het werken, dus koos hij voor een carrièreswitch en begon hij aan een driejarige opleiding in avondschool voor Tuinaanleg en -onderhoud. Zo ontstond Vert et Verte.

Het begon met het kweken van Buxus in allerlei vormen. Een terrein van 2,5 hectare werd op drie jaar tijd omgevormd tot kwekerij. Ondertussen deed Bart tuinonderhoud en kleine aanlegprojecten.
Omdat de problemen met Buxus bleven aanhouden, zijn we ons meer en meer beginnen focussen op tuinaanleg en -onderhoud. Sinds zoon Hannes het team versterkt, besloten we ook grotere projecten aan te nemen.

Intussen is Vert et Verte uitgegroeid tot de ideale partner voor de (her)aanleg en het onderhoud van jouw tuin. Van een simpel terras tot het snoeien van bomen of een volledig afgewerkt totaalproject, alle maatwerk is mogelijk!

Benieuwd naar onze realisaties?

We brachten al veel ‘tuinwensen’ in vervulling. Neem een kijkje bij onze realisaties en vind inspiratie.